Проект – „Моята история“

Ако желаете, тук можете да споделите Ваши лични размисли, Вашата гледна точка, случка или преживяване, които са Ви провокирали по някакъв начин. Вярвам, че споделянето на лични преживявания и на начин на мислене, би помогнало първо, на Вас самите, да стигнете до отговори на въпроси, които си поставяте и да осъзнаете истини за себе си света, и второ – би помогнало на някой друг в трудна ситуация, да намери своя път.

Знам, че да споделиш лично преживяване изисква смелост, защото може да се страхуваме от критика и неодобрение от страна на другите. Знам, също, че единственото, от което наистина трябва да се страхуваме е да не пропуснем най-важното поради страха да не сгрешим. Няма правилен или грешен начин да живеем своя живот и ако осъзнаем това, оценката на другите за нас и нашите действия престава да ни интересува.

Споделяйки опита, който сме преживели, правим собствена равносметка за преживяното, но правим и нещо още по-голямо – правим така, че опитът ни да надхвърли собствения ни свят и да бъде от полза и на друго човешко същество.

Вярвам също, че основната цел, дори и на най-лошото, което може да ни сполети, е да ни подтикне към растеш. Споделяйки опита от преживяното, помагаме и на други хора да растат и затова си заслужава да се осмелите да ни направете част от Вашия свят, като ни разкажете за това, което Ви е развълнувало и ви е накарало да спрете за мига и да се замислите.

Използвайте коментарите, за да споделите вашата история.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *